Koningsrikken

Koningsrikken op zaterdag 27 april traditiegetrouw op dezelfde plek, maar nu bij ‘t Krut en Bij de Beek, met ondersteuning van Regina Veld, Allard Pos, Albert Merks, het Oranjecomité, en Tonnie en Rinie Zwanen. Het rikken is van 10.00 tot 12.30 uur en om 9.30 uur gaat de zaal open.  

Het is leuk om deze ochtend te organiseren voor de rikkers op de vertrouwde plek, maar in een nieuw jasje gestoken. Een plek waar bij Bij de Beek ontbijt, lunches en diners kunnen plaatsvinden en waar brouwerij ‘t Krut zijn bier brouwt en je hiervan kunt genieten bij de bierproeverijen. Rikken is een mooie Brabantse activiteit om deze feestdag mee te beginnen.

Iedereen die bekend is met rikken is van harte welkom om mee te dingen naar leuke prijzen: diverse speciale bieren en als hoofdprijs een bierproeverij voor twee, gesponsord door ‘t Krut, Bij de Beek en het Oranjecomité Son en Breugel. De entree is gratis en zoals vanouds word je ontvangen met een gratis kopje koffie/thee met een ambachtelijk lekkernijtje en tijdens het kaarten nog eens een lekker glaasje oranjebitter. Uiteraard kun je ook van speciale biertjes en andere drankjes genieten, wel voor eigen rekening. Daarnaast zou je nog telefonisch een plaatsje kunnen reserveren voor een Koningslunch bij Bij de Beek (tel. 06-21432736). Regina heet je hier heel graag welkom.

Rikkers, graag jezelf aanmelden via e-mail krutkoningsrikken@gmail.com met voor- en achternaam.