Kindervrijmarkt Gentiaan

Vrijmarkt voor en door kinderen met te huren marktkramen en grondplaatsen zonder commerciële activiteiten.

Wanneer:        Zaterdag 27 april 2024 

Tijd:                 Ochtend en vroege middag 10:00-13:00

Waar:              Amerikalaan in Son en Breugel

Evenals vorig jaar gaan we er weer een mooi evenement van maken met een sfeer alla Montmartre met kraampjes met spullen voor kinderen.

Er zullen zeker kinderen zijn die hun eigen cup-cakes, wafels, taarten of iets dergelijks verkopen. En anders is er Cafetaria De Gentiaan waar je van alles kunt krijgen om te eten en te drinken.

Dit jaar is ook de scouting aanwezig, zijn er dansoptredens, organiseert Loopgroep De Springbokken diverse activiteiten voor jong en oud, is er een springkussen, worden kinderen geschminkt en kan er gekleurd worden.

Een kraam van 2 meter breed kost €10.00 met €5.00 borg. Je kan meerdere kramen huren als je dat wil. De huur én de borg zijn dan een veelvoud van het aantal kramen.

Een grondplaats kost €5.00 met €5.00 borg.

We gaan de huurprijs dit jaar niet ophalen tijdens de markt. Je ontvangt een mail met een QR code voor de huur incl. borg. Zodra deze betaald is ontvang je van ons het kraamnummer dat we voor je gereserveerd hebben. 

De borg krijg je na het evenement contant terug als alles is opgeruimd.

Kraam of grondplaats die je wil reserveren?

  1. Vul hieronder het online formulier in of
  2. Stuur een mail sturen naar info@koningsdag-sonenbreugel.nl met vermelding van Kraamhuur Kindermarkt 2024

Je krijg van ons een bevestiging met het kraamnummer of kraamnummers na ontvangst van de betaling.

Doe dit op tijd, want vol=vol.Heb jij een specifieke activiteit die je aan de bezoekers wil laten zien? Mail ons, dan kunnen we je inplannen tussen de dansoptredens door.