Breugel

Spelactiviteiten 

Zaterdag 27 april 2024 

10:00 tot 12:00 

Boerderij in Breugel.

Koningsdag in Breugel is ieder jaar een feest!

Al vanaf 1990 worden in de ochtend van Koningsdag op en rond de Boerderij Breugel spellen circuits voor de basisschool leerlingen uit Son en Breugel georganiseerd.

Programma
De Koningsdag Son en Breugel begint traditioneel met een feestelijke opening door het Sint-Catharinagilde van Son en Breugel met de vendel groet. De burgemeester en de leden van de jeugdgemeenteraad openen daarna officieel de Koningsdag in Son en Breugel.

Gratis
Alle spellen zijn voor kinderen gratis: o.a. de spelkaart waarop wordt afgevinkt welke spelletjes er zijn gedaan. De kinderen kunnen een slush puppy, iets lekkers (gluten en lactose vrije lekkernijen zijn ook aanwezig) en een fruitspies krijgen. Er kan geschminkt worden en er zijn springkussens om je uit te leven. Clown Bloemie gaat de allerkleinsten weer verblijden met de mooiste balloncreaties in allerlei kleuren en vormen.

De vrijwilligers
Naast een vaste kern van vrijwilligers, worden jaarlijks ook de ouders van de basisscholen in Breugel gevraagd om mee te helpen. In totaliteit hebben we jaarlijks tachtig tot honderd vrijwilligers nodig. 

Voor vragen kun je bellen met 06 – 42 21 75 57.

Kun jij ons komen helpen in de twee uurtjes dat de kinderen aan het spelen zijn?