Kleurwedstrijd 2022

Winnaars kleurwedstrijd Koningsdag

Voor Koningsdag kon er weer volop gekleurd worden op de speciale Koningsdagkleurplaat. Hieronder de foto’s van de winnaars. 

De eerste winnaar is Sophie van 5 jaar (foto 1). Zij heeft een super vrolijke kleurplaat ingeleverd. Ze heeft veel tijd besteed aan haar kleurplaat en dat is zeker te zien! Ze heeft het spel “blik gooien” en glitterklei gewonnen. Daar is ze super blij mee. 

De volgende winnaar heet toevallig ook Sophie en is 6 jaar (foto 2). Sophie is heel creatief en dat kun je ook zien aan de kleurplaat! Ze kan nu lekker met haar ouders badmintonnen met de gewonnen badmintonset. En bij mooi weer kan ze gaan dobberen met de foambuis.

De laatste winnaar is Demi van 9 jaar (foto 3). Ze heeft zoals iedereen kan zien een fantastische kleurplaat ingeleverd. Zij heeft heel veel tijd besteed aan haar kleurplaat omdat ze graag kleurt. Omdat de kleurplaat zo bijzonder is en haar tweelingzus ook al zo’n mooie kleurplaat had ingeleverd was het een moeilijke beslissing. Uiteindelijk is Demi de winnaar geworden. Ze heeft als prijs een set gekregen om armbandjes te maken. Dat heeft ze direct opengemaakt en…. ze is begonnen!

Namens het oranjecomité wensen we alle prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen prijzen.